Rolls-Royce Sunrise Phantom Extended Wheelbase - bijuterie personalizată

Rolls-Royce Sunrise Phantom Extended Wheelbase - bijuterie personalizată

Rolls-Royce demonstrează încă o dată ingeniozitatea și originalitatea diviziei sale de design prin personalizarea unui Sunrise Phantom Extended Wheelbase.

Principala modificare care atrage imediat toate privirile este vopseaua roz a caroseriei. Aceasta este una specială, care cuprinde și ceva urme de auriu și despre care reprezentanții companiei susțin că atrage razele de lumină și reflectă o scânteie subtilă, dar spectaculoasă.

Chiar dacă nu iubiți neapărat culoarea roz sau nu vi se pare potrivită pentru o mașină, trebuie să știți că Rolls-Royce a reușit să aleagă o nuanţă care să pună în evidență într-un mod unic acest exemplar de Sunrise Phantom Extended Wheelbase.

Mai mult, compania a explicat că în funcție de momentul zilei și de intensitatea luminii soarelui, vopseaua funcționează ca un caleidoscop.

Așa cum era de așteptat, exteriorul inedit a fost combinat cu un interior impresionant unde găsim tapițerie din piele În culoarea Sunrise, un bord care conține foarte multe inserții din lemn, un volan care a primit și el tratamentul cu lemn la fel ca și consola centrală din partea anterioară și portierele.